sunnuntai 27. elokuuta 2017

Ikimuistoisia hetkiä

Aika menee hurjaa vauhtia kun on hauskaa!
Tällä viikolla oon tavannu tän piirin vaihtareita, ollu esittelemässä itteni mun klubille, ollut Cross country kisoissa, nähnyt siskon tanssiesityksen ja käynyt huvipuistossa, eli paljon ehtinyt tapahtumaan!

Viime sunnuntaina 20.8 suunnattin siis kohti broomfieldin vuoria Rotary picnikille, johon osallistu piirin 5450 kaikki vaihtarit perheineen ja paikalla oli myös entisiä vaihtareita kertomassa vuodestaan. 
Päivä oli ikimuistoinen ja tutustuin tosi moniin vaihtareihin. Yllätykseks sain tietää myös, että en oo ainut vaihtari tästä järjestöstä täällä Longmontissa. Täällä on myös Lea niminen tyttö Kroatiasta, jonka kanssa vaihdettiinkin pitkät keskustelut ja luvattiin toisillemme, että tullaan näkemäänn paljon tän vuoden aikana. Vähän harmittaa, että ei kuitenkaan käydä samaa koulua.
Päivä meni jutellessa, pelatessa ja syödessä herkullisia ruokia, joita ihmiset oli sinne tuonut. Saatiin myös paljon kehuja mun ja Rachelin tekemistä kekseistä. No olihan ne aika hyviä! 
En malta odottaa, että nään kaikki taas syyskuussa Denverissä, kun vietetään siellä viikonloppu yhdessä.
Mä ja Lea♥Perjantaina 25.8 mulla oli mun elämäni ensimmäiset Cross Country kisat ja se on ollut ehkä mun yks parhaimmista päivistä täällä. 11.30 bussi lähti ajamaan kohti Denverin Cherry creek parkia, jossa jouduttiin odottamaan monta tuntia ennen kisojen alkua. Mun joukkueen tyttöjen juoksu alko vasta 16.55, joten kulutettiin aikaa tekemällä läksyjä ja tankatessa vettä, ettei ihan nuukahdettais siinä helteessä. 
Meiän joukkueen tytöt juoksi viiden kilometrin matkan varsity sarjassa, joka on ilmeisesti kai aika arvostettu, kun kaikki on ihan et wow ihan huippua. En ite ymmärrä noista vielä mitään, mutta ilmeisesti siinä sarjassa kisaa ne kaikista parhaimmat. Kyllä sen huomaskin juostessa, että aika kovakuntosta porukkaa juoksi ympärillä. Mun tavote oli vaan päästä maaliin hengissä siinä kuumuudessa. Lopulta sainkin olla aika tyytyväinen miten hyvin suoriuduin kun oon vasta kaks viikkoo harjotellu tässä korkeudessa ja lämmössä. Tarkkaa aikaa en vielä saanut, mutta alle puoleen tuntiin se meni helposti. Maaliin päästyä teki pahaa kattoo kun osa oli aika huonossa kunnossa kisan jälkeen ja yks makas maaliviivalla suupielet vaahdossa. 
Kotiin lähtö oli melkein heti kisan jälkeen, mutta ehdittiin käymään viilentymässä viereisessä järvessä ennen sitä. Fiilis oli kyllä aivan huikee. Paluumatkan mä sit nukuinkin, kun olin ihan väsynyt pitkästä päivästä. Käytiin vielä kivan päivän kunniaks syömässä joukkueen kanssa ja sit olinkin jo ihan valmis nukkumaan.


Alla vielä kuvia tältä viikonlopulta!
-Madelein
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti