perjantai 11. elokuuta 2017

New York

Nyt on New Yorkissa vietetty kolme päivää muiden vaihtareiden kanssa, joten on aika tulla kirjottaan tänne mun kuulumisia.

7.8 lähdettiin ajamaan heti aamusta lentokentälle ja sinä päivänä jäähyväisitkut ei tuntunu enää miltään ku oli viimisien päivien aikana jo tottunut siihen, että joka päivä sanotaan hyvästit jollekkin. Enkä mä ees oikein tajunnut, että se on menoo nyt. Ajatukset oli vaan viimiset kaks viikkoo luokkaa "Nyt mä napsautan tän saunan kiukaan vikaa kertaa pois vuoteen" ja "Nyt mä kosken vikaa kertaa tähän valokatkasijaan". Ehkä mä nyt alan vähän jo sisäistään tätä hommaa! heh...


Lento kesti yhdeksän tuntia ja oli kyllä todella uuvuttava! Fiilis oli kyllä mahtava kun laskeuduttiin New Yorkin lentokentälle.
Matka lentokentältä hotellille meni vaan miettiessä, että pääsispä vaan jo nukkumaan ja oon varma etten ollut ainut joka ajatteli näin! Kellohan tosiaan oli vasta neljä paikallista aikaa, mutta hyvin me jaksettiin vielä sinne ilta yhteentoista vaikka huonolta aluks näytti. (Heräsin silti kello kolmelta yöllä ja ei muuten enää nukuttanu sen jälkeen...).

Ehittiin kolmen päivän aikana tehdä tosi paljon kaikkee siistiä. Tai siis mulla tää huvittelu kesti vaan kaks päivää, kun tuli ilmeisesti jonkun näkönen ruokamyrkytys toisena yönä ja kolmannen päivän makasin hotellihuoneessa kuumeessa oksennellen. Onneks oli ihania ihmisiä ympärillä, joita ilman en olis ollut lentokunnossa torstaina.
Tässä mahdollinen syyllinen miksi en päässyt nbc studiolle tai katsomaan Phantom of the oopperraa Broadwaylle!...

Ihan huippu reissu oli ja voisin milloin vaan ottaa uusinnan!♥ Kiitos kaikille tässä reissussa mukana olleille ja pitäkää mahtava vuosi!
Niin mäkin aion tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti