sunnuntai 13. elokuuta 2017

Viikko takana

Viikko tällä puolla Atlanttia on vierähtänyt nopeesti!
Torstaina saavuin Denverin lentokentälle kahden muun vaihtarin kanssa ja jännityksissä odotettiin, että nähdään host-perheet. Mua jännitti ihan hirveesti, mutta turhaan! Tää perhe on aivan ihana♥
Ensimmäinen päivä meni kierrellessä Longmontia ja tutustuessa toisiimme. Käytiin myös syömässä pizzaa mun tulon kunniaksi.
Lentokentältä kotiin tultua mua odotti huoneessa söpö paketti täynnä kaikkee tarpeellista, kuten vihkoja, kyniä, puhdistuspyyhkeitä ja tietysti isä oli halunnut hommata mulle Buffalos paidan koska on suuri fani (Tälläkin hetkellä alakerrassa pyörii NFL peli). Sain myös koulun logolla varustetun t-paidan!

Mun huone on täynnä tsemppaus tekstejä seinillä, joka sai mut hymyileen kun astuin sisään. Tunnen itteni täällä tosi kotoisaks! 
Longmont on muutenkin  todella siisti kaupunki täynnä ystävällisiä ihmisiä, joten on helppo tuntee olonsa mukavaks.
Meidän kodin lähellä on puisto, jossa pääsen heitteleen korista ennen kun mulla alkaa se koulussa. Naapurissa asuu myös tyttö, joka alottaa seniori vuoden ja hän harrastaa kans koripalloo ja lupautu tuleen heittelemään mun kanssa joku päivä. Mä tuun ite olemaan juniori vuoden opiskelija ja mun pikkusisko on freshman, eli high schoolin ekalla luokalla. En malta odottaa, että koulu alkaa 15 päivä! Mulla tulee olemaan myös joka päivä koulun jälkeen cross country, eli maastojuoksu treenit. 

Eilen vietettiin koko päivä vuorilla. Oli kyllä jotain ainutlaatuista! Kavuttiin autolla neljän kilometrin korkeudessa olevaan Mount Eventiin. Tuntu kun olis ollut lentokoneessa. Maisemat oli mitä hienoimmat ja nähtiin söpöjä vuohia siellä. Ootan jo, että pääsen laskettelemaan niihin maisemiin talvella.Moni kysyy onks mulla tullut koti-ikävää, niin kyllä mulla on. Tulee vaan niin paljon uutta kerralla, että tottuminen siihen ottaa aikaa. Kun vaan rupeen tekeen juttuja eikä jää vellomaan huonoon fiilikseen, niin ikäväkin katoo! Tykkään olla täällä ja tätä mä haluun. Vuoden päästä mä pääsen taas kaikkien luo ja tuttuihin maisemiin, joten nyt mä aion nauttia.

-Madelein
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti