sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Rotary weekend 15-17.9.2017

Viikko vierähti taas nopeasti ja viikonloppu sitäkin nopeemmin. viikko sisälsi, powder puff harjoituksia, cross country treenejä, juoksukisat, synttärit, hyvää ruokaa, historian testistä täysien pisteiden saamisen, ihania ihmisiä ja mahtavan viikonlopun, josta tässä postauksessa aionkin kertoa tarkemmin.                    
    
Sain naapurin Lillynkin (vasen) mukaan Cross Country joukkueeseen ja keskiviikkona se oli ekaa kertaa kattomassa mun kisoja.


Torstaina täytin vuosia ja käytiin jätskillä kavereiden kanssa, katottiin leffaa, tilattiin pizzaa ja ahdettiin mahat täyteen Suomi herkkuja, joita mun perhe ja kaverit oli lähettänyt Suomesta. Isot kiitokset siis sinne Suomeen, ootte parhaita. En tiiä miten ehdin edes syödä noi kaikki herkut ennen kun tuun takasin! Perheeltä sain myös ihanan kultaisen sydänkorun. Voisin siis sanoa, että oli aika onnistunut synttäripäivä. 

                     
                                                      
Nyt itse postauksen pääaiheeseen, eli Rotary viikonloppuun. Vietettiin huippu viikonloppu vaihtareiden kanssa Aurorassa, joka sijaitsee Denverin itäosassa. Yövyttiin paikallisissa host-perheissä ja meidät 19 vaihto-oppilasta ympäri maailmaa jaettiin kolmen ja neljän hengen ryhmissä eri koteihin. Mun kanssa yöpyi tyttö Ranskasta ja Kroatiasta. Molemmat aivan hurmaavia persoonia, niin kuin kaikki muutkin vaihtarit. Me ollaan nyt jo kuin yksi suuri perhe ja hyvästien jättö oli aika haikeeta, vaikka nähdäänkin jo parin kuukauden päästä seuraavassa tapaamisessa ja mahdollisesti jo ennen sitä joidenkin kanssa.
Taiwan, Ranska, Sveitsi, Brasilia, Belgia, Suomi ja Kroatia
Sarah ja Lea

Perjantaina lähdettiin Lean (vaihtari Kroatiasta) host-perheen kyydillä kohti Denveriä ja napattiin matkaan myös Caroline (vaihtari Itävallasta), joka asuu myös Longmontissa. Tunnin matka kului nopeesti vaihtaessa kuulumisia ja naureskellessa. En ollut aikasemmin päässytkään tutustumaan Carolineen ja sain vasta hetki sitten tietääkin hänestä. Kurjaa, että käydään kaikki vaan eri kouluja täällä.

Perille päästyä vaihdeltiin pinssejä ja puhuttiin yleisesti Rotaryn säännöistä, jotka olin kuullutkin jo pariin otteeseen niin Suomessa kuin New Yorkissakin. Kaikki pojat lähti syömään illallista toiseen host-perheeseen ja tytöt toiseen ja tää osottautukin mun yöpymis paikaksi (Talo oli aikasmoinen huvila aivan upeella paikalla!). Illallisen jälkeen loput tytöt tultiin hakemaan omiin perheisiin ja me jatkettiin Saran ja Lean kanssa jutellua meijän host-perheen kanssa.

viis ihmistä pikku autoon kassien kanssa ahdettuna ei ollut hyvä idea

                                
Frederico I love you!

Cedric (Saksa) ja Bella (Brasilia)

 

Lauantai aamupäivä meni taas rotarijuttuja kuunnellessa, mutta loput päivästä vietettiin shoppaillessa, laulaessa karaokea (nimimerkillä koko päivän soinut Y.M.C.A-sanat päässä), makarenaa tanssiessa, syödessä, vaihtaessa pinssejä ja ottaessa paljon kuvia. Illalla yheksän maissa lähdettiin taas perheisiin nukkumaan, mutta sinä yönä jäi uni kyllä vähän vähälle, kun puhuttavaa tuntu riittävän, eikä oikein väsyttänyt.

   


salmiakkia ja suklaata hosteille! Suklaa kerää suurta suosioo, mutta salmiakki ei niinkään!!

Sunnuntaina herättiin taas aikaisin ja edellisiltanen valvominen kostautui aamulla. Aamupalan jälkeen lähdettiin samaan paikkaan, jossa tavattiin muiden vaihtareiden kanssa. Kotiin lähdettiin jo kahdentoista maissa, mutta ennen sitä käytiin läpi tulevia matkoja mihin on mahdollista osallistua. 

Aamupalaks herkku vohveleita ja omenaa. NAM!Sain myös tietää, että tammikuussa lähdetään koko porukalla lasketteleen viikonlopuks Copper Mountainseille ja en kyllä malta odottaa! Brasseilta lenteli kyllä hauskoja kommentteja tässä keskustelussa! "pitääkö käyttää kypärää?", "Onks siellä lunta?" yms... Voi, että mä kyllä rakastan noita ihmisiä tuolta päivän tasaajan alapuolelta. Niin täynnä positiivisuutta!

Käytiin myös läpi muita matkoja, joita täällä on mahdollista ottaa. Mua kiinnostaa tällähetkellä eniten Hawaii ja West coast, mutta mulla on onneks vielä hetki aikaa miettiä näitä. Hawaii on viikon kestävä reissu maaliskuussa ja West Coast kestää pari viikkoa ja on kesäkuussa. Mahdollisesti mun klubi täällä kustantaa West Coastin, joka on kyllä ihan huikeeta, koska ei nää matkat ihan halpoja oo... Pitää vielä miettiä näitä, mutta kaikki suositteli kyllä tota West Coastia. Bussilla Denveristä San Fransiscoon Mesa Verden, Grand Canyonin, Las Vegasin, Los Angelesin ja Yosemiten kautta kuullostaa kyllä aika huikeelta.

Tänään kotiin päästyä mun perhe halus viedä, mut vielä Boulderiin Cheese cake factoryyn syömään mun viime viikon synttäreiden kunniaks, sillä ne tunsi huonoo omaatuntoo, kun mun synttäripäivä oli niin kiireinen kaikilla. Muutenkin näillä on aina tapana sunnuntaisin syödä host-isän isän kanssa illallinen ja tänään mentiin sitten hänen kaupunkiin illalistaan, kun yleensä hän tulee aina tänne Longmontiin. Oli kyllä ihan mahtavaa ruokaa ja kakkua! Boulder on tosi kaunis kaupunki ja sinne ajaa vaan joku päälle puol tuntia. Siellä asuu myös paljon vaihtareita, joten pystyy helposti näkemään enemmänkin!

Ei mulla tältä erää muuta! Huomenna taas kouluun ja vielä pitäis tänään opetella tenniksen säännöt ja rajat huomiseks, sillä meijän opettaja pitää meille testin. Ei meijän liikunta mitään muuta ookkaan kun tennistä, sillä meijän opettaja on joku hullu tennisfani. Nooh onneks tennis on ihan kivaa! Tai ainakin vielä... Parin kuukauden päästä saattaa jo alkaa vähän ärsyttään.

-MadeleinEi kommentteja:

Lähetä kommentti